Over ons

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Monique en de oprichter van Elena Mae. We zijn gestart in november 2021. Het ontstaan van Elena Mae is begonnen met een passie voor sieraden en het gevoel dat je krijgt als je het draagt. Het gaf mij altijd een stukje extra zelfvertrouwen. 

 

Wij geloven dat iedereen prachtig is op zijn of haar manier. Iedereen verdient het om zelfverzekerd te zijn en trots op wie die is. Straal en haal alles uit het leven dat er in zit. Hiermee kunnen we ook andere mensen weer inspireren en loopt hopelijk iedereen en straks zelfverzekerd en stralend bij!

Zelf heb ik een opleiding gevolgd in de media. Dit maakt dat mijn ervaring in dit vakgebied bij een webshop goed van pas komt. Ook heb ik negen jaar in een drogisterij gewerkt waar mijn passie voor sieraden en uiterlijke verzorging extra aangewakkerd is. Dit in combinatie met mijn missie om iedereen te willen laten stralen en goed te laten voelen over zichzelf, maakte dat het starten van dit bedrijf een geweldige passie is.