Klantenservice

Misschien zit hier het antwoord wel tussen dat je zoekt. Mocht het antwoord dat je zoekt er niet bij staan mag je altijd mailen naar info@elena-mae.nl en proberen we je zo goed mogelijk verder te helpen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Bij een bestelling boven de €50 worden de artikelen gratis bij je thuis bezorgd.
Bij een bestelling onder de €50 bedragen de verzendkosten:

 

Nederland:
Brievenbus pakket: €2,95
Pakket: €4,95

 

Europa:
Pakket: €8,95

 

Heb je wensen voor versturen naar andere landen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Wanneer wordt mijn product verzonden?

Wij streven ernaar het pakket binnen 24-48 uur te verzenden via PostNL.

Hoe retour ik mijn product?

Je hebt altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 werkdagen na de ontvangstdatum. Als je hier gebruik van wilt maken, meld je retour dan aan via info@elena-mae.nl. Zorg ervoor dat je de producten ongedragen (behalve passen om de maat te beoordelen), onbeschadigd en in originele verpakking retourneert.

 

Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na de aanmelding hiervan nog eens 14 dagen om het pakket retour te sturen.

 

Het totale bedrag van de order en de verzendkosten worden binnen 14 dagen na retouraanmelding terug betaald mits het product reeds in goede orde bij ons is ontvangen. De retourkosten terug naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Controleer voor de tarieven de website van de betreffende vervoerder.

Hoe lang duurt het voor mijn retourzending verwerkt wordt?

We proberen je retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Hierover ontvang je dan een mail. Maximaal binnen 14 dagen wordt je retourzending verwerkt. Dan ontvang je binnen enkele dagen het bedrag terug.

Mijn ontvangen item is kapot, wat nu?

Wat vervelend dat je een kapot item hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Als dit het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice via info@elena-mae.nl. Stuur de uitleg en duidelijke foto's mee en dan gaan we samen kijken naar een goede oplossing.

Overige vragen

Welke materialen hebben jullie sieraden?

Wij hebben sieraden van de volgende materialen:

 

  • Roestvrijstaal: Roestvrijstaal ofwel Stainless Steel verkleurd niet en geeft niet af op de huid. Een laagje chroom wat om het roestvrijstaal zit zorgt dat het niet roest.
  • 925 Zilver: Sterling zilver bestaat voor 92,5% uit zilver. De andere 7,5% bestaat uit andere materialen, vaak koper. Dit type zilver wordt ook wel eerste gehalte zilver genoemd vanwege zijn puurheid. Het is ook het hoogste gehalte zilver dat we vaak in sieraden zien.
  • 316L Chirurgisch staal: Dit type staal is roestvast omdat er chroom in verwerkt zit. Het is een legering van ijzer, nikkel, chroom en koolstof.
  • Gold plated: De basis materiaal is metaal en dit wordt voorzien van een ander laagje metaal. Vaak zit er dan een koperen sieraad onder en wordt er een gouden of zilveren laagje metaal overheen gedaan, wat het beschermt en de kleur geeft. Dit maakt dat de sieraden goedkoper kunnen zijn dan pure zilveren of gouden sieraden.
  • Koper: Koper is een materiaal die minder goed tegen water, zweet of schoonmaakmiddelen kan. Hierdoor kunnen ze sneller verkleuren. Bij sieraden van dit materiaal is het verstandig ze af te doen tijdens het douchen, sporten of schoonmaken. Zo kan je de sieraden langer mooi houden. 
  •  Leer: Leer kan niet tegen water, dan kan het verkleuren of in ergste geval breken. Doe leren sieraden daarom af tijdens het douchen, sporten of zwemmen om ze langer mooi te houden. 
  • Touw/koord: Touw is vaak een sterk materiaal. Ook kan het tegen water en wordt het niet snel vies.

 

Dan zijn er ook nog verschillende submaterialen zoals plastic, glas ect. Kijk voor de materialen van de sieraden bij de specificaties vermeld onder elk sieraad.

Zijn de sieraden waterbestendig?

Alle sieraden die gemaakt zijn van 925 zilver of roestvrijstaal zijn waterbestendig. De koperen en leren sieraden kunnen niet goed tegen water en kan je tijdens het douchen, zwemmen, sporten of schoonmaken beter af doen. Dan hebben ze een langere levensduur en blijven ze mooi.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Onderaan elke nieuwsbrief staat een knop afmelden. Dit maakt dat je niet langer meer van ons de nieuwsbrief ontvangt. Mocht dit niet werken, neem dan contact met ons op via de live chat, het contactformulier of mail ons op info@elena-mae.nl. Dan gaan wij er voor zorgen dat je afgemeld wordt van de nieuwsbrief.

Ik wil mijn account verwijderen kan dat?

Dit kan,  maar dit kan je niet zelf doen. Wanneer je je account graag verwijdert wilt hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail ons op info@elena-mae.nl. Dan gaan wij er voor zorgen dat je account verwijdert wordt uit het systeem.

Elena Mae's contact gegevens

Elena Mae

Nelson Mandelastraat 56
7242 HD Lochem
E-mailadres: info@elena-mae.nl
KvK-nummer: 84610549

Btw-identificatienummer: NL003989429B53