Sieraden voor de ultieme beach look

Sieraden voor de ultieme beach look

Wil je stralen op het strand met de perfecte beach look? Sieraden kunnen een essentieel onderdeel zijn van jouw zomerse stijl. Of je nu wilt schitteren in de zon of een subtiele beach look wilt creëren, de juiste sieraden kunnen het verschil maken. In deze blog delen we enkele tips voor het kiezen van sieraden die perfect passen bij jouw ultieme beach look. Laat je inspireren en creëer een betoverende uitstraling op het strand! 

 

Kies voor natuurlijke en lichte materialen

Als het gaat om een beach look, zijn natuurlijke materialen de sleutel. Denk aan sieraden gemaakt van schelpen, parels, koraal of hout. Deze organische elementen zorgen voor een ontspannen en boho-achtige uitstraling die perfect past bij het strand. Kies ook niet te zware sieraden, het is belangrijk dat ze comfortabel zijn en bestand zijn tegen zand en zout water. Kies voor natuurlijke materialen of lichte materialen zoals roestvrij staal, titanium, of zelfs plastic.  

Of bekijk onze andere schelp of kralen sieraden in onze Strand collectie

 



Ga voor subtiele en delicate ontwerpen

Bij een beach look draait het allemaal om moeiteloze schoonheid. Kies daarom voor sieraden met subtiele en delicate ontwerpen. Dunne kettingen met kleine hangertjes, fijne armbanden en dunne ringen zijn perfecte keuzes. Ze voegen net genoeg glans en elegantie toe aan je outfit zonder te overheersen. Wil je toch wat meer opvallen? Kies dan voor een subtiele kleur in je sieraad voor wat extra vrolijkheid op het strand! 

Of bekijk onze andere subtiele sieraden in onze Strand collectie

 

 


Mix en match armbanden en enkelbandjes

Laat je creativiteit de vrije loop en speel met verschillende armbanden en enkelbandjes om een speelse beach look te creëren. Combineer verschillende kleuren, texturen en materialen om je polsen en enkels te versieren. Denk aan schelpen, kralen, gevlochten touw of kleurrijke linten. Combineer verschillende kettingen met verschillende lengtes en hangers om een trendy en gelaagd effect te creëren. Deze mix en match-stijl zal je strandoutfit zeker opvrolijken. 

Of bekijk onze andere armbanden en enkelbandjes in onze Strand collectie

 

 

 
Denk aan verstelbare sieraden

Verstelbare sieraden, zoals verstelbare kettingen en armbanden, zijn ideaal voor een beach look. Je kunt ze aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en passen daardoor bij veel verschillende outfits. Verstelbare sieraden zijn ook handig als je ze wilt aanpassen aan je bikini of badpak. Een echte musthave! 

Brera ketting - Amora Jewellery

 Of bekijk onze andere verstelbare sieraden in onze Strand collectie

 


 
Vergeet je zonnebril niet

Een beach look is niet compleet zonder een stijlvolle zonnebril. Kies een zonnebril die past bij je gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Het juiste paar zonnebrillen kan je hele look upgraden en tegelijkertijd je ogen beschermen tegen de felle zon. 

    Of bekijk onze andere zonnebrillen in onze Strand collectie

     

     

    Met de juiste sieraden kun je een ultieme beach look creëren die zowel stijlvol als praktisch is. Kies voor natuurlijke materialen, subtiele ontwerpen en mix en match verschillende accessoires om je strandoutfit naar een hoger niveau te tillen. Vergeet niet om je look af te maken met een stijlvolle zonnebril. Zo ben je helemaal klaar om te stralen op het zand! Geniet van je dagje aan zee en wees het stralende middelpunt van de kustlijn. 

     

     

    Terug naar blog